Domov| Podjetje| Zemljevid strani| Kontakt|  Izberite jezik:
Moj jezik je slovenščina My language is english Meine Sprache ist deutschland
 

Izberite

Posestvo Polskava

Posestvo Polskava

Posestvo leži na lepi lokaciji ob vznožju Pohorja v neposredni bližini naselja Spodnja Polskava.  Je zaokrožena celota in zajema 35 ha hmeljišč. Pridelujemo domače sorte hmelja in sicer:  AURORO, STYRIAN GOLDING in BOBEK.

Na tem posestvu pridelujemo hmelj od L. 2007. Do takrat je bilo posestvo v zelo slabem stanju z zapuščenimi stavbami in slabo obdelano zemljo. Do danes pa smo uspeli večino objektov obnoviti. Modernizirali smo proces obiranja in dodelave hmelja, obnovili hmeljske žičnice.  Hmeljske nasade usposobili do te mere da trenutno dajejo ene najboljših pridelkov saj prihajajo v najbolj rodno obdobje. Njihova starost je od 3 do 5 let.

Podjetje LUPOLIN d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2008 predvsem z namenom trženja hmelja in hmeljskih produktov pridelanega na Hmeljarstvu Čas.

Preberi več >>

Hmeljarstvo Čas, katerega lastnik je Jožef Čas, predstavljajo tri hmeljarska posestva na treh lokacijah v severovzhodnem delu Slovenije in sicer: Hmeljarsko posestvo Radlje ob Dravi, Hmeljarsko posestvo Turiška vas, Hmeljarsko posestvo Polskava

Preberi več >>

Kontakt

Hmeljarstvo Čas / Lupolin d.o.o
T +386 (0)2 88 22 900
M +386 (0)41 632 185
F +386 (0)2 88 22 901
W http://www.hmeljarstvo-cas.eu
E info@hmeljarstvo-cas.eu

Vizitka podjetja >>

© 2011 Hmeljarstvo Čas - vse pravice pridržane |izjava o varovaju podatkov