Domov| Podjetje| Zemljevid strani| Kontakt|  Izberite jezik:
Moj jezik je slovenščina My language is english Meine Sprache ist deutschland
 

Izberite

Hmeljarstvo Čas | predelava hmelja

Hmeljarstvo Čas

Hmeljarstvo Čas

Hmeljarstvo Čas

Hmeljarstvo Čas | predelava hmeljaHmeljarstvo Čas, predstavljajo tri hmeljarska posestva na treh lokacijah v severovzhodnem delu Slovenije in sicer:

Hmelj pridelujemo na 160 ha površin. Povprečna letna proizvodnja se giblje okoli 350 ton suhega hmelja. Glede na dolgoletno tradicijo in izkušnje pri pridelavi hmelja, lahko ponudimo kupcem najkvalitetnejši aromatski hmelj.

Lega naših hmeljišč zagotavlja zanesljiv pridelek in nadpovprečno vsebnost alfa kislin glede na povprečje posameznih sort hmelja.

Na posestvu pridelujemo aromatski hmelj slovenskih sort Aurora, Styrian Golding in Bobek.

Osnovno obdelavo na njivi, zaščito pred škodljivci in boleznimi ter spravilo in sušenje pridelka opravljamo z najsodobnejšo tehnično opremo, sam tehnološki postopek pridelave pa je voden strokovno in v skladu z najnovejšimi dognanji v hmeljarstvu, s smernicami in pravili »integrirane - okolju prijazne pridelave« s čim manj vnosi nitratov in čim manjšim možnim številom škropljenj.

Podjetje LUPOLIN d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2008 predvsem z namenom trženja hmelja in hmeljskih produktov pridelanega na Hmeljarstvu Čas.

Preberi več >>

Hmeljarstvo Čas, katerega lastnik je Jožef Čas, predstavljajo tri hmeljarska posestva na treh lokacijah v severovzhodnem delu Slovenije in sicer: Hmeljarsko posestvo Radlje ob Dravi, Hmeljarsko posestvo Turiška vas, Hmeljarsko posestvo Polskava

Preberi več >>

Kontakt

Hmeljarstvo Čas / Lupolin d.o.o
T +386 (0)2 88 22 900
M +386 (0)41 632 185
F +386 (0)2 88 22 901
W http://www.hmeljarstvo-cas.eu
E info@hmeljarstvo-cas.eu

Vizitka podjetja >>

© 2011 Hmeljarstvo Čas - vse pravice pridržane |izjava o varovaju podatkov